WorldSquare

Ieder plekje op de wereld is uniek. Uniek voor jou. Uniek voor een ander. Ieder plekje op de wereld heeft zijn eigen plekje. De serie WorldSquare laat dat zien. WorldSquares zijn leverbaar in twee maten, 23x23cm en 9×9″ (voor als je toevallig nog een Amerikaanse lijst hebt liggen) en in heel veel kleuren. En uiteraard voor iedere plek van de wereld. Maar wacht eens even, wordt een plaats ook niet gedefinieerd door een gebeurtenis? Jawel, en ook daar komt de serie WorldSquares je tegemoet. Kijk maar op de onderstaande afbeeldingen.

Onze methode van printen zorgt ervoor dat er op jouw poster geen pixel te zien is. Jouw print is op bijna niet te onderscheiden van een originele zeefdruk. Wij leveren eersteklas galerie-kwaliteit.

Jouw poster wordt met hoge resolutie digitaal geprint op ongelooflijk mooi 300g/m2 Hahnemuelle Photo Rag® papier gebruikmakend van de beste inkt op de wereld, Epson UltraChrome.

Wil jij een eigen WorldSquare voor dat speciale plekje op jouw wereld? Klik dan hier en bestel er snel één. j kunt ook klikken op de foto’s.

LosAngeles_NairobiWorldSquare RomeWorldSquare RioDeJaneiroWorldSquare Auckland

 

Of kies voor maatwerk en maak je eigen WorldSquare…

Jim&EmilyLuizGustavo

Terug naar hoofdpagina winkel.


kantanna