kantanna bureau voor grafische vormgeving

Hier bij kantanna denken we heel simpel over dingen: iets moet werken. Maar wanneer werkt iets?

Wij vinden dat iets niet alleen werkt als het doet waar het voor is gemaakt, maar ook als je er blij van wordt. En blij wordt je van de simpelste dingen. Zonneschijn. Vers brood. Evenwicht. Rust. Die ene juiste kleur. Dat ene kleine streepje dat alles in balans brengt.

Dat kleine beetje extra laten we in onze ontwerpen terugkomen. Simpele, elegante ontwerpen, maar nooit eenvoudig. Want zonneschijn is niet eenvoudig. Een goed vers brood maken ook niet. Laat staan die ene juiste kleur vinden… Nee, iets kan pas simpel zijn als er over is nagedacht hoe iets kan werken zónder alle toeters en bellen. Met precies genoeg om iets áf te maken.

Wat we graag doen is posters maken. Voor ons eigen huis. Maar ook voor uw huis. Kijk snel in onze winkel.

Simpele, elegante ontwerpen, dus. Precies dát waar uw bedrijf naar op zoek is. Want ook zakelijk kan kantanna u van dienst zijn.

Onze ontwerpen zijn helder en doeltreffend, minimalistisch zelfs maar nooit eenvoudig. Heeft u een nieuwe uitstraling naar de buitenwereld nodig? Een nieuw logo wellicht ? Briefpapier, visitekaartjes, folders, shawls… Bij ons bent u aan het juiste adres. Neem eens een kijkje in ons portfolio of stuur een mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo simpel is het.

Tot binnenkort?

kantanna

Geef een reactie