winkel

Als je gelijk naar de winkel wilt, klik op één van deze icoontjes! Wil je meer weten? Leuk, hieronder vertellen we je meer.

Vrij werk is belangrijk voor kantanna, dat doen we graag, zo tussen de bedrijven door. kantanna reist graag en kijkt graag rond. Veel van onze inspiratie vindt dan ook zijn oorsprong op andere plekken van de wereld.  En daarna, maken we er posters van! En die posters verkopen we in onze winkel op etsy.

Al onze posters zijn daar verkrijgbaar, in verschillende maten en meestal ook in verschillende kleuren. Er zit er dus altijd wel één bij die precies goed is voor jouw woonkamer, jouw slaapkamer of jouw kantoor. Of voor de woonkamer van je moeder, de slaapkamer van je zus, het kantoor van je man en je kunt vast zelf nog veel meer plaatsen verzinnen.

Onze methode van printen zorgt ervoor dat er op jouw poster geen pixel te zien is. Jouw print is bijna niet te onderscheiden van een originele zeefdruk. Wij leveren eersteklas galerie-kwaliteit.

Jouw poster wordt met hoge resolutie digitaal geprint op ongelooflijk mooi 300g/m2 Hahnemuelle Photo Rag® papier gebruikmakend van de beste inkt op de wereld, Epson UltraChrome.

Voor een voorproefje op deze site, klik op één van de onderstaande posters.

NorthSea1

Serie SesKoloro, dit is North Sea Nr.1

Light_Istanbul

Serie CityMaps, dit is London Light

Shanghai

Serie WorldSquare, dit is Shanghai

Elephant_Reykjavik

Serie Big Five, dit is the Elephant

 


kantanna

Geef een reactie